Mesaj gönder
Vakalar
Ev > Vakalar > Shanghai Terrui International Trade Co., Ltd. hakkında son şirket vakası Buzağı Kovanı - Buzağıların Büyümesi İçin Sıcak Bir Ev
Etkinlikler
Bize Ulaşın
86-21-64953307
Şimdi İletişime Geçin

Buzağı Kovanı - Buzağıların Büyümesi İçin Sıcak Bir Ev

2024-04-30

Son şirket haberleri Buzağı Kovanı - Buzağıların Büyümesi İçin Sıcak Bir Ev

Buzağı Kovanı - Buzağıların Büyümesi İçin Sıcak Bir Ev

İyi havalandırılmış bir buzağı barınağı sürünün refahı için çok önemlidir.ve uzun süreli sağlık sorunları.

 

Çiftçiler neden buzağı kulübelerini kullanırlar?

 

Yavruları kulübelerde tutmak, gelişmemiş bağışıklık sistemleri olan yavruların hayatlarının en kritik aşamasında kişiselleştirilmiş bakım almasına izin verir.

Bireysel bir kulüpte yaşayan bir buzağıyla, ne kadar süt ve diğer besin tükettiklerini ve gübrelerinin tutarlılığını görebiliriz, her ikisi de sağlığın önemli göstergeleridir.Buzağı kulübesinde, buzağılar rahatça uyuyabilir ve hava koşullarından korunabilir.

 

Kalf Hutch'in ana özellikleri şunlardır:

 

  • Calf Hutch, yüksek kaliteli ithal edilmiş sıcak rotoplastik özel polietilen kullanıyor ve tek bir kalıplama üretim süreci ürünün dikişsiz, dayanıklı ve uzun kullanım ömrünü sağlıyor.
  • Bağımsız tek sütunlu beslenme, sığırları birbirinden izole ederek, yüksek vücut boyuna sahip sığırların hastalık oranını ve hayatta kalma oranını büyük ölçüde azaltır.
  • Calf Hutch, danalar için iyi ve rahat bir havalandırma ortamı yaratmak, yaşam alanlarını kuru ve temiz tutmak ve danaların büyümesini teşvik etmek için birden fazla havalandırma tasarımına sahiptir.
  • Basit bir kurulum, çeşitli stiller, siteye göre uygun türü seçebilirsiniz.

   son şirket davası hakkında Buzağı Kovanı - Buzağıların Büyümesi İçin Sıcak Bir Ev  0  son şirket davası hakkında Buzağı Kovanı - Buzağıların Büyümesi İçin Sıcak Bir Ev  1

 

Teknik parametreler

 

Kategoriler Parametre/Tarif
Çerçeve boyutu 2200*1450*1400mm
Malzeme Polietilen
Ağırlık 45KG

Işık geçirgenliği

% 1
Duvar kalınlığı 5 mm
Teknoloji

Robot Kesme

 

Uygulama senaryosu

 

Terrui buzağı kulübü, sığır ve koyun çiftlikleri gibi çeşitli hayvancılık çiftliklerinde yaygın olarak kullanılabilir.ve hastalıkların oluşumunu etkili bir şekilde azaltmakAyrıca farklı sitelerin gereksinimlerini karşılamak için ihtiyaçlara göre esnek bir şekilde düzenlenebilir ve birleştirilebilir.

 

Soru ve Cevaplar

 

S: Calf Hutch nasıl kurulur?

A: Kalp Hutch, birleştirilmiş bir tasarımı benimser ve kurulumu çok kolaydır, montaj sağlanan birleştirme yöntemini takip etmeyi gerektirir.

 

S: Calf Hutch'i nasıl temizlersin?
Cevap: Kalf Hutch'imiz pürüzsüz bir yüzeye ve dikişsiz bir tasarıma sahiptir, bu da sadece suyla temizlenmesini kolaylaştırır, zaman ve çabayı tasarruf eder.

 

S: Calf Hutch için hangi boyutlar mevcut?

A: Buzağı kulübesinin standart boyutu 2200*1450*1400mm'dir, ancak müşteri gereksinimlerine göre özel boyutlar da sağlayabiliriz.

 

Bizim buzağı kulübümüzü tanıtarak çiftlikler buzağıların yaşam ortamını iyileştirebilir, hava kalitesini artırabilir ve sürünün sağlıklı büyümesini sağlayabilir.Kalf Adası ürünlerimizi sormak ve sipariş etmek için hoş geldiniz.Size hizmet etmeye kararlı olacağız.

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Hayvancılık Havalandırma Fanları Tedarikçi. telif hakkı © 2020-2024 shanghaiterrui.com . Her hakkı saklıdır.